vorkapa

OT

vorkapa | 13 Januar, 2009 23:14

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Jedini planetarni show popularniji od "Velikog Brata", njegov muzički rođak "Operacija trijumf", gledaocima pruža jedinstvenu priliku da saznaju kako izgleda postati prava muzička zvezda! Studenti iz pet država: Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije više od 100 dana živi zajedno na muzičkoj Akademiji i uče kako se postaje svetska muzička zvezda.


Akademija, osim luksuzno opremljene kuće, u svom sastavu ima i tonski studio, plesnu salu, učionicu, medijsku sobu za komunikaciju i naravno kancelariju direktora Akademije. Studenti pod budnim okom tima domaćih i stranih stručnjaka uče da pevaju, igraju, ponašaju se na sceni, savladaju tremu i postanu ljubimci publike širom zemlje i sveta.
Svaki pokret studenata praćen je budnim okom kamera koje se nalaze u kući, a gledaocima se pruža mogućnost da zavire iza scene i da saznaju kako izgleda priprema za postanak prave zvezde!

Jednom nedeljno na profesionalnim koncertima, nastupajući i rame uz rame sa nekim od najvećih svetskih zvezda, studenti pokazuju šta su naučili i da li su spremni za internacionalnu muzičku karijeru. Ukoliko nisu, glas publike će ih poslati kući, a ako jesu... granica nema! Snimanje albuma i koncertna turneja samo su prvi stepenik na pobedničkom putu do zvezda.

Stoji na zvaničnom sajtu OT. 05. januara je završen. Pobedio je Adnan Babajić iz BiH. Mene je tokom trajanja OT najviše i nerviralo to potenciranje ko je odakle i na čije glasove može da računa. Aleksandar od Makedonaca, Adnan od Bosanaca, Nina od CG i tako dalje. To nije blo takmičenje nacija nego pevača. Ista stvar je i sa najglupljim mogućim takmičenjem Evrovizijom. Političko takmičenja koji je malo povezan sa muzikom. Pa u isčekivanju nove sezone OT ostaje nam da čekamo i slušamo Babaju i kantice lopatice.A moj favorit je svakoko bio ovaj čovek

Komentari

Re: OT

marijaj | 17/01/2009, 22:25

Pa dobro, bilo kako bilo, ovo smo ipak skoro svi gledali. A kao nervira nas ali nema veze :)

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.co.yu - Design by BalearWeb